De ce şcoala de vară

Şcoala de vară Questfield este un format distractiv ce porneşte de la cărţi, special creat pentru vacanța de vară astfel încât să ne asigurăm că participanții (copii de la 1.2 la 12 ani, români și de alte naționalități) învață lucruri noi și se distrează pe tot parcursul acestui program de 360 de grade, destinat unei dezvoltări complete atât pe plan fizic, cât și cognitiv și social.

CONCEPTUL ȘCOLII DE VARĂ

Conceptul școlii de vară este unul dinamic, organic, echilibrat, diferențiat, personalizat și reprezintă un mix a 3 elemente de bază: Sport, Artă și Joacă Structurată. Acest concept internațional se bazează pe rutinele măiestriei și ale colaborării, două elemente cheie ale abilităților de viață.

Copiii participă la o suită de activități: înot, tenis, pictură, dans, călărie, modelaj, fiind motivați să se implice în diferite proiecte în funcție de cartea  săptămânală. Activitățile cu care individualizăm orarul unui copil și ieșirile în afara școlii hrănesc curiozitatea și nevoia de a cunoaște și experimenta (muzee, ferme, ieșiri la pădure, etc).

PASIUNE PENTRU ÎNVĂŢARE

Întregul corp profesoral al Şcolii de vară Questfield vorbeşte engleza fluent, fiind deschis, foarte motivat şi creativ, dar mai presus de toate, dedicat profesiei pe care o practică. Şi atâta timp cât profesorii iubesc ceea ce fac, tot atît de mult vor iubi şi copiii ceea ce învaţă de la ei.

OBICEIURILE MĂIESTRIEI

Programul nostru de vară este construit în jurul paradigmei de măiestrie şi încurajează asumarea de riscuri,  inspirând-i pe copii să încerce lucruri noi, să facă greşeli şi să înveţe din accidente sau experimente eşuate. Acest program de vară descurajează copiii în încercarea lor de a se plasa constant într-o poziţie competitivă cu cei din jur.

Şcoala de vară Questfield este orientată către măiestrie, fiind asociată cu niveluri mari de motivaţie şi implicare şi promovând învăţarea de dragul învăţării, în timp ce programele şcolare sunt “orientate către performanţă” fiind corelate cu stări de anxietate şi frica de eşec.

EDUCAŢIE ALTERNATIVĂ PENTRU TOŢI

Programul Şcolii noastre de vară este deschis pentru toţi copiii, fie ei interni ai sistemului Questfield sau externi, români sau de altă naţionalitate, mici sau mari. Participanţii la Şcoala noastră de vară revin an de an, aducîndu-şi apoi prietenii, fraţii şi surorile mai mici, nu numai la ediţiile viitoare ale şcolii de vară, ci şi la evenimentele comunităţii din timpul anului şcolar.

Mai multe informații și pe pagina partenerului nostru gradinite.com, pe pagina școlii de vară.