Facilităţi - Questfield

Facilităţi

Amenajarea campusului ţine cont de relaţia explicită care există între caracteristicile fizice ale unui spaţiu şi procesul educaţional, asigurând posibilitatea de experimentare esenţială a învăţării şi având rolul unei “materii curiculare tăcute”. Spaţiile  sunt structurate astfel încât să permită reflecţia, creativitatea, experienţa, interacţiunea şi comunicarea constantă, aducând lumea reală în clasă şi expunând clasa lumii reale.

Abordarea Questfield are în vedere, pe lângă oferta educațională și grija pentru dezvoltarea personală a copiilor și asigurarea unui sediu modern, spațios, cu mult spațiu verde și cu facilități care să le ofere copiiilor siguranță, confort, cât și oportunitatea de a face o mare varietate de activități.

Grădinița și Școala Questfield funcționează în 3 clădiri special amenajate pentru diferitele categorii de vârstă ale copiilor:

Cresa
Cresa
Cresa
Cresa
CREȘĂ
GRĂDINIȚĂ
ȘCOALĂ
CURTE
Clădirea în care funcționează creșa are 400 mp construiţi și dispune de 4 săli de clasă multifuncţionale, cu grupuri sanitare pentru copii, curte interioară acoperită, cu acces facil la terenul de sport şi playground-urile exterioare.
Clădirea aferentă grădiniței dispune de 800 mp, pe 3 nivele cu cabinet medical, secretariat, birou administrativ-financiar, cancelarie, 8 săli de clasă cu terase aferente închise, grupuri sanitare pentru copii, 2 săli multifuncţionale, bibliotecă/sală pian, sală de mese, cu acces la sala de sport, terenul de sport, piscina şi terenurile de joacă.
Școala are un design inovativ cu săli de clasă spațioase dotate cu biblioteci individuale, grupuri sanitare, spații comune multifuncționale, sală de mese și acces la o curte exterioară cu 4 locuri de joacă, piscină și teren de sport.
Punem la dispoziţie un spaţiu verde cu o suprafaţă de 4000 mp, într-o zonă liniştită şi nepoluată, unde copiii se pot bucura de mult timp în natură, înconjuraţi de aer curat şi 4 locuri de joacă special amenajate.
Cresa
Cresa
Cresa
Cresa
PISCINĂ EXTERIOARĂ
BAZĂ SPORTIVĂ
SALĂ DE DANS
BIBLIOTECĂ
Pe durata sezonului cald, desfăşurăm activităţi la piscina încălzită în cadrul Școlii de vară în care copiii pot exersa înotul până la 2 ore/zi în piscina exterioară din cadrul campusului.
Bază sportivă a campusului dispune de un teren de sport 600 mp cu suprafaţă de gazon sintetic, utilizat multifuncțional: tenis, baschet, mini-fotbal; 1 sală de sport.
Sala de dans este spațiul în care copii își exersează abilitățile și talentele într-o paletă diversificată de cursuri și ateliere pentru toate vârstele, având ca scop dezvoltarea psihomotrică a copilului dumneavoastră.
Dispunem de o bibliotecă cu peste 2000 de cărți pentru copii. Această facilitate este menită să susțină conceptul nostru educațional bazat pe cărți.
Cresa
Cresa
Cresa
Sala de dans
SALĂ DE MASE
SPAȚII DE JOACĂ
MICROBUZ TRANSPORT
CABINET MEDICAL
Sala de mese este special amenajată cu mobilier adecvat fiecărei grupe de vârstă şi meniuri adaptate diferitelor particularităţi şi evenimente şcolare.
Cele 4 spaţii de joacă din curte au o suprafaţă de peste 3200 mp și invită copii să exploreze cât mai îndeaproape natura şi să se bucure de aer curat. De asemenea, nu lipsesc spațiul verde pentru alergat şi explorare şi jucăriile de exterior adecvate vârstei copiilor.
Punem la dispoziția locuitorilor din Pipera opțiunea de transport a copiilor cu microbuzul școlii.
Spațiul Questfield include și un cabinet medical, unde primesc îngrijiri medicale în situații de necesitate din partea asistentei medicale şi a doctorei.