Gradinita - Questfield

VALORILE EDUCAȚIONALE

Cresa
Cresa
Cresa
LIMBA ENGLEZĂ
CONCEPTUL EDUCAȚIONAL
PROFESORI DE SPECIALITATE
Grădinița Questfield este o grădiniță internațională care pune accent pe principiile curriculum-ul britanic.
Questfield este singura instituție educațională din România care are un concept educațional unic, bazat pe cărţi și povești.
La grădiniță avem profesori de specialitate, cu expertiză în sisteme internaţionale și experiență în educație timpurie.
Cresa
Cresa
Cresa
PROCEDURA DE ADAPTARE
CREȘĂ
INTERNAȚIONALISM
Pentru copiii până în 4 ani, există o perioadă de acomodare treptată care uşurează tranziţia la rutina şcolară.
Copiii sunt acceptați de la vârsta de 1 an și 2 luni (independenţi din punct de vedere motric).
Este o grădiniță internațională fiind înscriși copii din peste 20 țări.

CLUBURI

ARTĂ

 

Arte & Lucru manual, Activități creative, Tehnici de pictură, Origami, Cum construim o păpușă?, Creăm pălării în grabă, Învățăm prin muzică, Cor, Karaoke, Pian (individual).

CUNOAȘTERE

 

Teatru, Clubul de engleză, Jolly Learning, Clubul de lectură, În sălbăticie, Clubul de științe, Călătorim în jurul lumii, Călătorește în timp, Gimnastica minții (Brain Gym).

SPORT ȘI MIȘCARE

 

Balet, Arte Marțiale, Dans, Jocuri sportive, Jocuri cu mingea, Echilibru și Coordonare, Aerobic Distractiv, Muzică & Mișcare, Zumba pentru copii, Tenis şi Înot (în anotimpurile calde).

FACILITĂȚI

Sali de clasa
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca
DESIGN SĂLI DE CLASĂ
OUTDOOR
SPORT ȘI MIȘCARE
MENIU
Fiecare sală de clasă include mai multe zone multifuncţionale cu arii de experienţă construite şi schimbate periodic în jurul cărţilor studiate la clasă ce stau la baza conceptului nostru educaţional.
4000 de mp de spațiu verde și 4 locuri de joacă și o bază sportivă cu teren de sport de 600 mp. Piscină exterioară încălzită.
Copii au parte de cel puțin o sesiune de activități în aer liber în fiecare zi în care explorează spațiul de joacă din curtea grădiniței.
Meniu în sistem catering cu ingrediente naturale, fără zahăr alb, făină albă, coloranți, aditivi etc. Pâine bio integrală, fructe și legume proaspete preponderent bio. Meniuri vegetariene/vegane/pentru alergii și intoleranțe disponibile la cerere.
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca
Transport
SALĂ DE MASE
EDUCAȚIONAL
BIBLIOTECA ȘCOLII
TRANSPORT
Grădinița dispune de o sală de mese cu o capacitate de peste 40 de copii unde aceștia pot servi masa.
Materiale didactice specifice vârstei oferite într-un cadru structurat şi resurse individuale reînnoite periodic, dedicate anumitor proiecte educaționale derulate.
Dispunem de o bibliotecă cu peste 500 de cărți pentru copii. Această facilitate este menită să susțină conceptul educațional bazat pe cărți.
Oferim pentru rezidenții din Pipera, opțional, transport cu microbuzul școlii.

VALORILE QUESTFIELD

La Questfield, ne angajăm să descoperim vocile interioare ale copiilor şi să le punem în valoare. Grădinița este deschisă copiilor cu vârsta cuprinsă între 14 luni și 6 ani și este locul sigur în care aceştia să învețe, să descopere și să se cunoască explorând deciziile şi alegerile personajelor din cărţile studiate.

 

Când vine vorba de grădiniță, copilul are nevoie de un mediu fericit, stimulativ, de profesori responsabili și profesioniști care au grijă ca acel copil să devină cea mai bună versiune a lui/ei.

Programează o vizită

Questfield este una dintre top 10 instituții educaţionale internaționale din București, care, începând cu 2003 se ghidează după principiile curriculum-ului britanic, fiind în acelaşi timp acreditată de Ministerul Educației și Cercetării din România. Questfield conține o creșă, o grădiniță, o școală primară și o școală de vară.