In jurul lumii in 8 saptamani! Scoala de vara Questfield

Blog

În jurul lumii în 8 săptămâni!

Școala de vară Questfield

Questfield School vă invită într-o călătorie de 8 săptămâni în jurul lumii prin intermediul Școlii de vară, între 27 iunie și 19 august.

Școala de vară internațională Questfield se adresează copiilor între 1.4 și 12 ani și găzduiește un concept internațional, bazat pe 3 elemente de bază: sport, artă și învățare prin joc. Acestea sunt surprinse într-un orar bine organizat, pe grupe de vârstă, între 27 iunie și 19 august. Tema Școlii de vară este construită pe un concept educațional internațional propriu, ce are la bază învățarea prin povești/cărți.

2

Pe parcursul celor 8 săptămâni de Școală de vară îmbinăm armonios sportul cu elemente creative, dar și cu joaca, descoperind lucruri noi despre culturi, țări, continente și personaje inedite din cărțile pe care le citim. Înotul, călăritul, dansul, tenisul și mișcarea în aer liber sunt și ele nelipsite din programul școlii de vară, ajutându-i pe copii să crească într-un ritm echilibrat, sănătos și oferindu-le posibilitatea de a se bucura din plin de experiențe noi. Prin artă, joc și sport, copiii experimentează și pun în practică proiecte care le hrănesc curiozitatea și setea de cunoaștere într-o paradigmă a măiestriei în care copiii colaborează și construiesc împreună, avându-se pe sine și propria creștere ca punct de reper.

16

Pe parcursul săptămânilor de Școală de vară Questfield, copiii de 2-3 ani vor călători cu ajutorul cărților de pe meleaguri însorite până în Nordul îndepărtat. Grupa de 3-4 ani va pleca la vânătoare de urși, lei, cărți și chiar fantome. Copiii de la grupa de 4-6 ani se vor alătura unui grup de Cenușărese multiculturale de-a lungul și de-a latul Americii, Chinei, Franței și Greciei în timp ce copiii mari vor face călătorii magice în grădina lui Monet, pe urmele lanurilor de floarea soarelui ale lui Van Gogh, în lumea plină de mișcare și dinamism a lui Matisse sau Cezanne sau pe tărâmurile geometrice ale lui Picasso.

96

Activitățile Școlii de vară se desfășoară în limba engleză, fiind create astfel încât să întâmpine nevoia copiilor și a părinților de a avea un program relaxat, în care copiii lor să învețe și să se joace și în aer liber.

COVER 2

Questfield pune la dispoziție un campus cu 3200 mp construiţi şi 4000 mp de spaţiu verde, 4 locuri de joacă, o bază sportivă cu teren de sport de 600 mp, piscină încălzită și o sală de sport, o sală de mese, biblioteca școlii, materiale didactice, tehnologii educaţionale şi echipamente reînnoite periodic.

29 (2)

Școala de vară Questfield are înscriși atât din cadrul comunității Questfield, cât și din grădinițe și școli internaționale din împrejurimi, participanții revenind an de an și ulterior aducând prieteni, frați sau surori mai mici sau mai mari.

78

Pe 25 iunie are loc Ziua Porților Deschise pentru Școala de vară Questfield, când vom vizita școala, vom vedea clasele și spațiile unde se vor desfășura activitățile, vom întâlni liderii de grupe și ne vom distra cu activitățile pregătite cu dedicare! Nu ezitați să vă aduceți prietenii, cunoștințele și pasionații de educație cărora le-ar plăcea să experimenteze etosul Questfield.

Puteți găsi mai multe informații despre program, taxe și facilități aici sau direct la office@questfield.ro sau la +4 0733 689 472.