Mese, transport, asistenţă medicală - Questfield

Mese, transport, asistenţă medicală

MASA

Questfield își propune să ofere o dietă sănătoasă și echilibrată printr-un program alimentar cu mese și gustări de calitate pentru copii începând o vârstă fragedă.

Meniu cu ingrediente naturale, fără zahăr alb, făină albă, coloranți, aditivi etc. Pâine bio integrală, fructe și legume proaspete preponderent bio. Meniuri vegetariene/vegane/pentru alergii și intoleranțe disponibile la cerere.

Compania de catering care ne oferă mâncarea este BonAp

Meniurile sunt echilibrate nutrițional, preparate de firma de catering împreună cu un medic nutriționist și un pediatru astfel încât să fie potrivite nevoilor nutriționale, de creștere și dezvoltare ale copiilor și ținând seama de recomandările părinților. Meniul ziln ic include mic-dejun, gustare de fructe, masa de prânz și gustarea de după-amiază.

Mesele sunt servite într-o atmosferă relaxată și într-un mediu sociabil. În timpul meselor și gustărilor discutăm despre importanța alimentației sănătoase și încurajăm copiii să se descurce singuri, într-un mod independent.

În cazul în care copilul dumneavoastră are nevoi dietetice speciale de exemplu diabet zaharat, o condiție medicală, intoleranță la gluten, intoleranță la lactoză sau alergii specifice, școala își rezervă dreptul de a solicita ca familia să aducă hrană copilului. Pentru a garanta siguranța copiilor cu astfel de condiții, vă rugăm să informați Office Managerul cu privire la existența lor la momentul admiterii.

TRANSPORTUL

Questfield oferă posibilitatea de transport cu autobuzul școlar. Școala începe de îndată ce copilul pășește în autobuz dimineața și se termină atunci când el / ea coboară din autobuz la sfârșitul zilei. Transportul  cu autobuzul este oferit în regim door-to-door în zona Pipera și împrejurimi precum și în puncte fixe din București – Piața Presei Libere și stația de metrou Pipera.

Datorită capacității limitate pe autobuz, transportul este un angajament pe termen lung și este oferit pe principiul „primul venit, primul servit“.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Questfield beneficiază de serviciile unui medic pediatru care consultă săptămânal toți copii și o asistentă medicală permanentă specializată în pediatrie. Echipa noastră medicală este responsabilă pentru bunăstarea generală a copiilor și menținerea dosarelor medicale școlare. Fișa medicală conține fiecare vizită la cabinetul medical a copilului cu: data, simptomele și acțiunile întreprinse. (Păstrate în baza de date a școlii)

La începutul fiecărui an școlar fiecare elev este obligat să aducă un certificat medical care să confirme că elevul este sănătos și apt pentru a intra în comunitate.

Procedura noastră medicală include triajul zilnic. La primul semn sau simptom de  afecțiune virală părinții vor fi notificați și vor lua copilul de la școală cât mai curând posibil.

În cazul în care copilul necesită asistență medicală de urgență părintele va fi contactat pentru a își da consimțământul prealabil. Cu toate acestea, în cazul în care părintele nu poate fi contactat vom fi autorizați  să luăm decizia în numele dumneavoastră.

Questfield își rezervă dreptul, în conformitate cu procedurile interne, de a circumscrie sau interzice utilizarea sau administrarea oricărui medicament în incinta școlii.