Mese, transport, asistenţă medicală

MASA           

Questfield își propune să ofere un regim alimentar sănătos și echilibrat prin intermediul unui program alimentar ce cuprinde mese de calitate și gustări pentru copii începând de la 14 luni.

Compania noastră de catering este Ansamble, o companie cu peste 35 de ani de experiență internațională.

De la înființarea sa în 1978, în Franța, Ansamble îndeplinește, în toate teritoriile, aceleași cerințe de igienă, calitate și siguranță, în scopul de a oferi tuturor clienților săi o dietă sănătoasă, proaspătă și echilibrată. Furnizorii sunt atent selecționați  pentru a îndeplini cele mai înalte standarde HACCP, de igienă și controlul calității în toate etapele producției.

Questfield vă pune la dispoziție două tipuri de meniuri la alegerea părinților, un meniu cu carne și un meniu lacto-ovo-vegetarian. Meniurile sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional, fiind concepute de dieteticianul companiei de catering, Ansamble, și medicul pediatru din cadrul Questfield, în funcție de vârstele copiilor și ținând cont și de recomandările părinților.

Mesele sunt servite în mijlocul zilei într-un mediu prietenos și relaxat. În timpul prânzurilor și gustărilor de dimineață și după-amiază discutăm despre importanța alimentației sănătoase și încurajăm copiii să mănânce singuri, în mod independent.

Dacă un copil are nevoi dietetice particulare din cauze medicale, de exemplu diabet, intoleranță la gluten, intoleranță la lactoză sau diverse alergii, școala își rezervă dreptul de a solicita părinților să furnizeze mâncarea în conformitate cu nevoile copilului. Pentru a asigura siguranța copiilor cu astfel de probleme medicale, este necesar ca părinții să informeze școala la momentul înscrierii.

TRANSPORT

Questfield oferă opțiunea de transport cu microbuzul școlii. Școala începe de când copilul intră în microbuz dimineața și se termină când el/ea coboară din microbuz la sfârșitul zilei. Transportul se efectuează de la domiciliul copilului în zona Pipera și în împrejurimi și din puncte fixe în București – Piața Presei Libere si stația de metrou Pipera.

Microbuzul are centuri de siguranță și este condus de șoferi profesioniști, vorbitori de limba engleză. Toți șoferii din cadrul Questfield sunt persoane responsabile cărora le place să petreacă timp alături de copii.

Datorită locurilor limitate din microbuz, opțiunea de transport este un angajament de lungă durată și este oferit având ca principiu „primul venit, primul servit”.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Echipa medicală din cadrul Questfield este formată dintr-o asistentă medicală permanentă și un medic pediatru care este prezent în grădiniță o dată pe săptămână. Echipa noastră medicală este responsabilă pentru bunăstarea generală a copiilor și menținerea dosarelor medicale școlare. Dosarul medical conține fiecare vizită a copilului la cabinetul medical cu: numele copilului, data, simptomele și acțiunile întreprinse. (Păstrate în școală)

La începutul fiecărui an școlar, fiecare copil trebuie să aducă o adeverință medicală prin care se certifică faptul că elevul este clinic sănătos și apt să intre în comunitate.

Pentru a menține acuratețea informațiilor medicale despre copiii noștri, este necesar să completați Fișa Medicală cât mai corect la începutul fiecărui an și să asigurați o copie a carnetului de vaccinări.

Procedura noastră medicală include examinări zilnice efectuate de către personalul școlii – echipa medicală, profesori – cu privire la  triajul acestora la primul semn de simptom al unei posibile afecțiuni virale. Părinții care sunt anunțați de existența unui simptom al unei posibile boli virale vor fi rugați să vină cât mai repede să ia copilul de la școală.

Dacă elevul necesită atenție medicală urgentă atunci când este în îngrijirea școlii, vom obține mai întâi consimțământul părinților, dacă este posibil. Cu toate acestea, dacă suntem în imposibilitatea de a vă contacta, vom fi autorizați să luăm decizia în locul dumneavoastră.

Questfield își rezervă dreptul, în conformitate cu procedurile, de a circumscrie sau interzice utilizarea sau administrarea oricărui medicament în sediul școlii.