Miscare in aer liber pentru copii la Scoala de Vara Questfield

Blog

Mișcare în aer liber pentru copii 

Școala de vară Questfield

De ce mișcarea în aer liber?

În primul rând, considerăm că educația este incompletă fără sport. Copiii trebuie să fie activi în fiecare zi, acesta este motivul pentru care activitatea fizică stimulează creșterea lor și îmbunătățește sănătatea lor fizică și emoțională. Mai mult, potrivit rcga.org, cercetătorii au observat că acei copii care sunt foarte activi sunt mai puțin susceptibili de a suferi de hipertensiune arterială, diabet, obezitate și boli de inimă mai târziu în viață.

3Exercițiul în aer liber este, de asemenea, cunoscut pentru a atenua starea de stres. De asemenea, sportul oferă unui copil mai mult decât doar bunăstarea fizică, deoarece contribuie la dezvoltarea lui atât pe plan psihologic, cât și social, ajutându-i în construirea caracterului. Mai mult decât atât, sportul oferă copiilor energie și putere.

Sportul în timpul verii

Perioada verii este perfectă pentru activități suplimentare în aer liber. Sportul și jocurile în aer liber constituie un mod bun de a stimula creșterea mentală și fizică a copiilor. De asemenea, în timpul școlii de vară punem la dispoziția copiilor o dietă sănătoasă îmbinată cu un stil de viață activ, care va aduce rezultate bune în stilul lor de viață, dezvoltarea minții și a corpului.

1

Chiar dacă vremea ne permite să practicăm o mulțime de exerciții în aer liber și de sport, de asemenea, este foarte important să se găsească un echilibru, astfel încât să evităm căldura și deshidratarea.

Mișcare în aer liber în timpul programului Școlii de vară Questfield

Noi credem că sportul este un mediu de învățare important pentru copii. Prin urmare, am creat un program echilibrat, care include cel puțin 2 ore / zi de exerciții în aer liber pentru copiii între 2 și 4 ani și cel puțin 3 ore / zi de exerciții în aer liber pentru  copiii între 4 și 12 ani. Copiii sunt implicați într-o serie de activități, cum ar fi înot, tenis, artă, dans și călărie, fiind în mod constant motivați să se implice în diferite proiecte legate de activitățile săptămânale propuse de tema cărții. În plus, programul studentului poate fi personalizat cu ieșiri, expediții și vizite care hrănesc curiozitatea copiilor și nevoia lor de a experimenta (muzee, ferme, excursii pe teren, etc.).

13

Copiii iau parte la 1 sau 2 lecții de înot pe zi, cu un instructor de înot specializat, în funcție de programul ales și de grupa de vârstă.

DSC_8931

De asemenea, copiii sunt implicați în lecții de echitație de 2 ori pe săptămână.

24

Concursurile de dans și sportive fac parte din rutina săptămânală pe parcursul școlii de vară.

29 (2)

Opțional, copiii au lecții de tenis individuale.

Facilitățile și mediul de învățare la Questfield

Questfield pune la dispoziție un campus cu 3200 mp construiţi şi 4000 mp de spaţiu verde, 4 locuri de joacă, o bază sportivă cu teren de sport de 600 mp, piscină încălzită și o sală de sport, o sală de mese, biblioteca școlii, materiale didactice, tehnologii educaţionale şi echipamente reînnoite periodic.91

Școala de vară internațională Questfield se adresează copiilor între 1.2 și 12 ani și găzduiește un concept internațional, bazat pe 3 elemente de bază: sport, artă și învățare prin joc. Acestea sunt surprinse într-un orar bine organizat, pe grupe de vârstă, între 27 iunie și 19 august. Tema Școlii de vară este construită pe un concept educațional internațional propriu, ce are la bază învățarea prin povești/cărți.

Puteți găsi mai multe informații despre program, taxe și facilități aici sau direct la office@questfield.ro sau la

+4 0733 689 472.