Superputerile noastre - Sănătatea și siguranța La Questfield, descoperim cum sa ne păstrăm sănătoși și în siguranță! - Questfield

Blog

Superputerile noastre – Sănătatea și siguranța. La Questfield, descoperim cum sa ne păstrăm sănătoși și în siguranță!

Săptămâna trecută am lansat o nouă ediție a săptămânii dedicate sănătății și siguranței! De la o generație la alta aflăm mai multe despre demonstrațiile de măiestrie și inspirație în domeniul sportului, despre cum să te păstrezi sănătos, despre cum să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru. Noi ne bucurăm foarte mult de aceste activități și credem că este benefic să le împărtășim cu voi !

3
Yellow Group – Health and Safety Week

Poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le învățăm încă din timpul copilăriei este cum să facem față în situațiile de criză!

Am reușit, în timpul acestei săptămâni, să facem un exercițiu de cutremur ca la carte în urma căruia suntem foarte mândri să vă anunţăm de modul în care am reuşit să controlăm situația, ne-am păstrat calmul și ne-am ajutat prietenii!
3
Yellow Group – Health and Safety Week
3
Green Group – Health and Safety Week

Participarea la sporturi ne poate ajuta să ne clădim încrederea în sine, ne poate motiva să excelăm din punct de vedere academic şi ne poate ajuta să ne consolidăm abilităţile sociale. Ea poate de asemenea să ne înveţe despre beneficiile stabilirii de obiective şi implementarea lor în practică. Mulțumim domnului Nicu Stoian pentru că a împărtășit cu noi atât de multe lucruri utile despre importanța sportului și a mișcării !

3
Green Group – Health and Safety Week
3
Blue Group – Health and Safety Week

Pentru a rămâne activi pe tot parcursul zilei, eroii consumă alimente sănătoase și au o dietă echilibrată. În timpul acestei săptămâni am învățat cum să ne pregătim singuri o gustare sănătoasă! Am pregătit o salată de fructe delicioasă si un suc de mere natural! Copiii pur și simplu le-au adorat!
3
Orange Group – Health and Safety Weekk
3
Yellow Group – Health and Satefy Week

Mrs. Roxana, medicul nostru pediatru, a explicat Grupei Yellow, de 5-6 ani, de ce este atât de important să ne menținem tot timpul curați și sănătoși. Copiii au avut posibilitatea să afle de la un specialist cum se răspândesc virușii și bacteriile şi cum noi putem preveni infecțiile.

3
White Group- Health and Safety Week

Grupa White a pus în practică un exercițiu legat de piramida alimentară. Importanța nutriției nu mai este un secret și acum știm cum să facem propriile alegeri în ceea ce privește alimentația care ne menține mintea și corpul sănătoase și puternice.

3
Violet Group – Health and Safety Week

Și, desigur, natura și echilibrul rămân principalele noastre surse de energie! Acum știm că nimic nu se poate compara cu mersul pe jos și activitățile în aer liber! Așadar, avem grijă ca ele să fie întotdeauna parte din programul nostru de zi cu zi!

Felicitări tuturor! Să nu uităm să împărtășim și prietenilor noștri importanța de a te menține sănătos!