Scoala - Questfield

Programează o vizită

VALORILE EDUCAȚIONALE

Cresa
Cresa
Cresa
ȘCOALĂ BILINGVĂ
ROMÂNĂ / ENGLEZĂ
CONCEPTUL EDUCAȚIONAL
EVALUARE MULTI CRITERIALĂ
Școala Questfield se integrează pe palierul școlilor bilingve din București care corelează programa românească cu programa britanică.
Questfield este singura instituție educațională din România care are un concept educațional unic, bazat pe cărți și povești.
Școala aplică toate formele de evaluare solicitate de Ministerul Educației. Evaluarea prin calificative este completată de instrumente de evaluare alternativă a atitudinilor și aptitudinilor, specifice sistemelor de învățământ internaționale.
Cresa
Cresa
Cresa
LIMBA ENGLEZĂ
CURRICULUM
PROFESORI DE SPECIALITATE
Cel mai mare număr de ore de engleză dintre cele trei scoli bilingve existente în momentul de față în București.
Curriculumul Questfield este unul bazat pe competențe, bazat în egală măsura pe acumularea de cunoștințe, aptitudini și atitudini.
Învăţători cu experienţă în sisteme internaționale de învăţământ.

CLUBURI

ARTĂ

 

Pian, Club Muzică, Arts & Crafts, Pictură, Design și Tehnologie, Tehnici Artă.

CUNOAȘTERE

 

Club Spaniolă, Bune Maniere, Discurs Public, Robotică, Matematică Distractivă, Club Lectură, Istoria Mentalităților.

SPORT ȘI MIȘCARE

 

Fotbal, Arte Marţiale, Balet, Coregrafie, Înot, Tenis, Sah, Scrimă, Atletism, Jocuri Sportive.

FACILITĂȚI

Sali de clasa
Biblioteca
Biblioteca
Biblioteca
DESIGN SĂLI DE CLASĂ
OUTDOOR
SPORT ȘI MIȘCARE
MENIU
Fiecare sală de clasă este dotată cu mobilier specific vârstei şi activităţilor şcolare care permit amenajarea spaţiului în „centre de interes/arii de experienţă”.
4000 de mp de spațiu verde și 4 locuri de joacă și o bază sportivă cu teren de sport de 600 mp Piscină exterioară încălzită
Copii au parte de cel puțin o sesiune de activități în aer liber în fiecare zi în care explorează spațiul de joacă din curtea grădiniței.
Meniu în sistem catering cu ingrediente naturale, fără zahăr alb, făină albă, coloranți, aditivi etc. Pâine bio integrală, fructe și legume proaspete preponderent bio. Meniuri vegetariene/vegane/pentru alergii și intoleranțe disponibile la cerere.
Sali de clasa
Biblioteca
Biblioteca
Transport
COMUNICAREA CU PĂRINȚII
EDUCAȚIONAL
BIBLIOTECA ȘCOLII
TRANSPORT
Comunicarea se realizează prin telefon şi email, direct cu profesorul, prin informare săptămânală către părinţi, evaluări bi-anuale, newsletters și portalul părinţilor.
Materiale didactice specifice vârstei oferite într-un cadru structurat şi resurse individuale reînnoite periodic, dedicate anumitor proiecte educaționale derulate.
Dispunem de o bibliotecă cu peste 500 de cărți pentru copii. Această facilitate este menită să susțină conceptul educațional bazat pe cărți.
Oferim pentru rezidenții din Pipera, opțional, transport cu microbuzul școlii.

VALORILE QUESTFIELD

La Questfield, ne angajăm să oferim cea mai bună educație pentru copilul dumneavoastră. Aici, copilul dumneavoastră îşi va găsi vocea interioară şi-o va descoperi, recunoaşte şi pune în valoare. Școala se adresează copiilor începând cu vârsta de 6 ani (clasa pregătitoare/ year 2) – până la 11 ani (clasa a-V-a/ year 7).

 

Copiii Questfield cresc cu poveşti pentru a crea propria lor poveste, propriul lor sens care, într-o bună zi, va avea impact la nivelul umanităţii, la nivelul poveştii colective.

Programează o vizită

Questfield este una dintre top 10 instituții educaţionale internaționale din București, care, începând cu 2003 se ghidează după principiile curriculum-ului britanic, fiind în acelaşi timp acreditată de Ministerul Educației și Cercetării din România. Questfield conține o creșă, o grădiniță, o școală primară și o școală de vară.