Școală - Questfield

Școală

Programează o vizită

VALORILE EDUCAȚIONALE

Cresa
ȘCOALĂ

cu numar mare de ore de limba engleză

Școala Questfield se integrează pe palierul școlilor din București care îmbină programa românească cu principiile curriculum-ului britanic.
Cresa
CONCEPTUL EDUCAȚIONAL
Questfield este singura instituție educațională din România care are un concept educațional unic, bazat pe cărți și povești.
Cresa
EVALUARE MULTI CRITERIALĂ
Școala aplică toate formele de evaluare solicitate de Ministerul Educației. Evaluarea prin calificative este completată de instrumente de evaluare alternativă a atitudinilor și aptitudinilor, specifice sistemelor de învățământ internaționale.
Cresa
LIMBA ENGLEZĂ
Număr mare de ore de engleză incluse in orar.
Cresa
CURRICULUM
Curriculumul Questfield este unul bazat pe competențe, bazat în egală măsura pe acumularea de cunoștințe, aptitudini și atitudini.
Cresa
PROFESORI DE SPECIALITATE
Învăţători cu experienţă în sisteme internaționale de învăţământ.

CLUBURI

ARTĂ

 

Pian, Club Muzică, Arts & Crafts, Pictură, Design și Tehnologie, Tehnici Artă.

CUNOAȘTERE

 

Club Spaniolă, Bune Maniere, Discurs Public, Robotică, Matematică Distractivă, Club Lectură, Istoria Mentalităților.

SPORT ȘI MIȘCARE

 

Fotbal, Arte Marţiale, Balet, Coregrafie, Înot, Tenis, Sah, Scrimă, Atletism, Jocuri Sportive.

FACILITĂȚI

Sali de clasa
DESIGN SĂLI DE CLASĂ
Fiecare sală de clasă este dotată cu mobilier specific vârstei şi activităţilor şcolare care permit amenajarea spaţiului în „centre de interes/arii de experienţă”.
Biblioteca
OUTDOOR
4000 de mp de spațiu verde și 4 locuri de joacă și o bază sportivă cu teren de sport de 600 mp Piscină exterioară încălzită
Biblioteca
SPORT ȘI MIȘCARE
Copii au parte de cel puțin o sesiune de activități în aer liber în fiecare zi în care explorează spațiul de joacă din curtea grădiniței.
Biblioteca
MENIU
Meniu în sistem catering cu ingrediente naturale, fără zahăr alb, făină albă, coloranți, aditivi etc. Pâine bio integrală, fructe și legume proaspete. Meniuri vegetariene/vegane/pentru alergii și intoleranțe disponibile la cerere.
Sali de clasa
COMUNICAREA CU PĂRINȚII
Comunicarea se realizează prin telefon şi email, direct cu profesorul, prin informare săptămânală către părinţi, evaluări bi-anuale, newsletters și portalul părinţilor.
Biblioteca
EDUCAȚIONAL
Materiale didactice specifice vârstei oferite într-un cadru structurat şi resurse individuale reînnoite periodic, dedicate anumitor proiecte educaționale derulate.
Biblioteca
BIBLIOTECA ȘCOLII
Dispunem de o bibliotecă cu peste 500 de cărți pentru copii. Această facilitate este menită să susțină conceptul educațional bazat pe cărți.
Transport
TRANSPORT
Oferim pentru rezidenții din Pipera, opțional, transport cu microbuzul școlii.

VALORILE QUESTFIELD

La Questfield, ne angajăm să oferim cea mai bună educație pentru copilul dumneavoastră. Aici, copilul dumneavoastră îşi va găsi vocea interioară şi-o va descoperi, recunoaşte şi pune în valoare. Școala se adresează copiilor începând cu vârsta de 6 ani (clasa pregătitoare) – până la 12 ani (clasa a-V-a).

 

Copiii Questfield cresc cu poveşti pentru a crea propria lor poveste, propriul lor sens care, într-o bună zi, va avea impact la nivelul umanităţii, la nivelul poveştii colective.

Programează o vizită

Questfield este una dintre top 10 instituții educaţionale din București, care, începând cu 2003 lucrează la formarea propriului său concept educațional, fiind  acreditată de Ministerul Educației și Cercetării din România. Questfield conține o grădiniță, o școală și o școală de vară.