Cluburi gradiniță - Questfield

Cluburi gradiniță

Curriculum-ul Questfield se bazează pe abordarea educațională holistică, multi-senzorială ce se adresează deopotrivă minții, emoției și simțurilor.

PRINCIPII ALE PROGRAMULUI DE CLUBURI

Programul nostru de activități extra-curriculare le oferă copiilor posibilitatea să-și identifice, îmbunătățească și, ulterior să își rafineze talentele și pasiunile, dându-le de asemenea ocazia să lucreze diferențiat, la un nivel mai înalt în zonele unde excelează.

Cluburi de sport și mișcare:
Cluburi de arte:
Cluburi de cunoaștere:
Balet
Arte Marțiale
Dans
Jocuri sportive
Jocuri cu mingea
Echilibru și Coordonare
Aerobic Distractiv
Muzică & Mișcare
Zumba pentru copii
Tenis şi Înot (în anotimpurile calde).
Arte & Lucru manual
Activități creative
Tehnici de pictură
Origami
Creare păpuși de spectacol
Pălăriile în grabă
Învățăm prin muzică
Cor
Karaoke
Pian (individual)
Clubul de gătit
Teatru
Clubul de engleză
Jolly Learning
Clubul de lectură
În sălbăticie
Clubul de științe
Călătorim în jurul lumii
Călătorește în timp
Gimnastica minții

FORMAREA CARACTERULUI

Cu toții suntem de acord că formarea caracterului este un element esențial al educației. Mulți chiar susțin că formarea caracterului joacă un rol mai important decât un IQ. Nu numai că sunt vitale, dar trăsături de caracter ca – atenția, controlul impulsurilor și lucrul în echipă sunt esențiale pentru succesul academic. De aceea, noi susținem învățarea prin explorare și oferim copiilor experiențe care să îi poată dezvolta plenar, în totalitatea aspectelor formatoare. Questfield acordă o importanță deosebită formării caracterului, oferind copiilor instrumente de a se cunoaște, de a privi viitorul cu încredere, de a se înțelege și poziționa ca indivizi. Îi învățăm cum să fie responsabili, să-și exprime liber gândurile și sentimentele. Când copiii au ocazia de a experimenta idei în diferite situații și cu o varietate de resurse, ei descoperă conexiuni și ajung la o întelegere nouă, mai profundă și la alte modalități de a face lucrurile. De aceea, dezvoltarea pe plan personal este o preocupare fundamentală a grădinitei si școlii Questfield, începând de la cei mai mici copii, care de abia intră în grădiniță și continuând cu elevii de la școală indiferent de ciclul de învățământ în care sunt.·

PROFESORI SPECIALIZAȚI

Promovăm folosirea încă din grădiniță a cât mai multor profesori de specialitate cu stiluri cât mai variate de predare.